Tema: Q: www parduotuvė fiksuotiems gaminiams su atsiskaitymo galimybėmis online
Autorius: Vasaris
Data: 2010-05-27 10:39:52
Sveiki,

    Kur link reikėtų žiūrėti norint greitai ir nesudėtingai pasikurti www parduotuvę, skirtą parduoti fiksuotus gaminius (be customizacijos galimybių). Principinai yra aukštos kokybės nuotraukos, yra aprašai, yra kainos, yra keli pristatymo variantai. 

    Norisi integruoto atsiskaitymo galimybės kortelėmis (arba net tiesiogiai su LT bankais), arba kuo daugiau finansinių įrankių (ala PayPal, pavedimu vėliau, grynais atsiėmimo metu ir pan.). Ir norisi arba lengvai užsikelti ant greta Joomlos besisukančios svetainės virtualiame serveryje, arba apskritai nusipirkti paslaugą viskas-viename. Užtektų, kad backend'as atsiųstų suformintus užsakovo užsakymo duomenis e-paštu, arba įsmeigtų į bet kokią DB. Kaip patvirtinamas mokėjimas, jei mokama online - nežinau, neteko susidurti, tai irgi įdomu.

    Be abejo norisi krizinėmis kainomis, kad fiksuoti kaštai (koks ten mėnesinis palaikymo mokestis ar pan.) nebūtų aukštas, arba kad tranzakcijos aptarnavimo kaštai nebūtų žvėriški %. Į pardavimą per internetą, kaip į pardavimo kanalą žiūrima dėl klientų lankstumo ir patogumo, o ne dėl pardavimų dydžio, ar tuo labiau pelno.

Bet kokie komentarai welcome :-)