Tema: Re: Maistas kuprineje
Autorius: marukas
Data: 2019-04-11 11:35:55
Ten kur į kalnus rimtai eina, tai kiek teko girdėti - gramus skaičiuoja, kai 
viska tenka ant kupros tempti. Jokios kalbos apie kopūstų galvas ar 
agurkus/pomidorus net nėra :)

"vaidas"  wrote in message news:q8mr4f$7ev$1@trimpas.omnitel.net...

Žiemą kalnuose chebra kartais nustemba išsitraukę sušalusį maistą, o
vasarą - ištižusius snikerius. Realiai turi išeiti ir pajausti savo
kailiu, kad suprastum ką reikia imti, ko nereikia, kas tau tinka ir t.t.
Antram kartui jau žinosi :)
Vietoj kopūsto dėk šokolado, džiovintų magų ar kitų saldumynų, riešutų
įvairių. Jei taip norisi daržovių, įsidėčiau valgomų laukinių augalų
vadovą. Bet tai labai labai pavojinga.

On 2019-04-11 10:12, route 666 wrote:
>
> Keliaujant kalnuos (kai reik viską su savim neštis) svorio ir vietos 
> taupymo sumetimais vietoj duonos renkamės džiūvėsius (pvz.Fazer Crisp ar 
> Finn Crisp). Džiovintos daržovės (pvz. morkos, svogūnai) gerai sueina į 
> košes ar troškinius.
>
> Taip žalių daržovių nesinešam ir paprastai nevalgom dėl tų pačių svorio, 
> vietos bei laikymo (galimo sugedimo) problemų. Ir dar reik nepamiršt, kad 
> žygiuose svarbu ne tik kompaktiškumas, bet ir energijos šaltinis, tad iš 
> daržovių būtų mažoka naudos.