Tema: Re: Gal kas keliavo i Naujaja Zelandija
Autorius: VaidasB
Data: 2013-12-19 10:05:35
drąsiai čia :)

On 2013.12.18 23:35, liutukas wrote:
> Viso labo mes keliausime tik 2 savaites. Todel grafikas labai suspaustas. Viska pilnai pamatyti laiko tikrai per mazai, reikia rinktis. Kita nedidele kliutis - 1 metuku kudikis, todel ne viska galim pamatyti ar nueiti. Tokie gundantys trackai kaip i ugnikali po 16km mums negalimi. Keliaujant dviese, butu gal viskas kitaip, miegotume kempinguose ir pan. Dabar judejimas bus automobiliu, nakvosime moteliuose arba vilose (zmoniu isnuomuotose namuose).
> Pietineje saloje numatyta 11 dienu, ir tai tempas sakyciau didokas. Oklendas musu grafike gali buti nebent pirmoji diena. Atskrendam diena, o i pietine perskrendam kita ryta. Bet is patirties i Australija, ta pirmoji diena buna lovoje aklimatizacijai. :) Dar nebent galimas variantas isskridimo namo isvakarese.
> I Oklenda mes parskrendam apie 11val ir turime 2 nakvynes kazkur ir paskutine nakvyne Oklende (rytinis skrydis namo). Kiek bandau deliotis, tas 3 nepilnas diena geriausiu atveju spejam tik Rotorua ir Taupo. Ir niekaip neapsisprendziu del nakvynes ir kur reikes daugiau laiko. Tiksliau turime 1 pilna diena ir 2 dienas su vaziavimu is/i Oklenda. Tas pakeliui vaziuojant galimas sioks toks nukrypimas i sona. Gryztant i Oklenda svarbu parsirasti i viesbuti vakarop ir grazinti masina (arba ja grazinti ryte apie 6-7val, nes skrydis 9val).
>
> Truputi veliau i facebooka imesiu pietines salos marsruta.
>
> panda <sikpuodis@su.ausim.lt> wrote:
>> Jei turit laiko, numatykit daugiau - yra ir siaurineje ka pamatyti. Viena
>> diena vien Aucklandui galima paskirti, nors jis labai ir nera kazkuo
>> isskirtinis. Aisku, viskas priklauso nuo tempo - labai skubant gal ir tu
>> triju pakaktu. Kiek laiko numate pietineje dalyje? Kokiu budu keliausit -
>> masina ar kemperis?
>
>
>