Tema: Re: Gal kas keliavo i Naujaja Zelandija
Autorius: liutukas
Data: 2013-12-18 23:35:39
Viso labo mes keliausime tik 2 savaites. Todel grafikas labai suspaustas. Viska pilnai pamatyti laiko tikrai per mazai, reikia rinktis. Kita nedidele kliutis - 1 metuku kudikis, todel ne viska galim pamatyti ar nueiti. Tokie gundantys trackai kaip i ugnikali po 16km mums negalimi. Keliaujant dviese, butu gal viskas kitaip, miegotume kempinguose ir pan. Dabar judejimas bus automobiliu, nakvosime moteliuose arba vilose (zmoniu isnuomuotose namuose).
Pietineje saloje numatyta 11 dienu, ir tai tempas sakyciau didokas. Oklendas musu grafike gali buti nebent pirmoji diena. Atskrendam diena, o i pietine perskrendam kita ryta. Bet is patirties i Australija, ta pirmoji diena buna lovoje aklimatizacijai. :) Dar nebent galimas variantas isskridimo namo isvakarese.
I Oklenda mes parskrendam apie 11val ir turime 2 nakvynes kazkur ir paskutine nakvyne Oklende (rytinis skrydis namo). Kiek bandau deliotis, tas 3 nepilnas diena geriausiu atveju spejam tik Rotorua ir Taupo. Ir niekaip neapsisprendziu del nakvynes ir kur reikes daugiau laiko. Tiksliau turime 1 pilna diena ir 2 dienas su vaziavimu is/i Oklenda. Tas pakeliui vaziuojant galimas sioks toks nukrypimas i sona. Gryztant i Oklenda svarbu parsirasti i viesbuti vakarop ir grazinti masina (arba ja grazinti ryte apie 6-7val, nes skrydis 9val).

Truputi veliau i facebooka imesiu pietines salos marsruta.

panda <sikpuodis@su.ausim.lt> wrote:
> Jei turit laiko, numatykit daugiau - yra ir siaurineje ka pamatyti. Viena 
> diena vien Aucklandui galima paskirti, nors jis labai ir nera kazkuo 
> isskirtinis. Aisku, viskas priklauso nuo tempo - labai skubant gal ir tu 
> triju pakaktu. Kiek laiko numate pietineje dalyje? Kokiu budu keliausit - 
> masina ar kemperis?