Tema: Re: Apie mėsą klausimas
Autorius: ALORA
Data: 2013-11-14 15:37:46
vokiečiai - bauginamųjų laidų meistrai :) Mėsoje iš esmės yra gan daug 
bakterijų, todėl mes ją valgom kaip ir termiškai apdorotą, o su didele 
dalimi bakterijų (kurios parastai myli rūgštį arba šarmą) susidoroja 
skrandžio rūgštis + 12-pirštės žarnos šarmas.

Būtų dar kokio tyrėjo burną ištyrę, tai visas mėsas perspjautų :)

o šiaip, tokių laidų paskirtis paprastai paskatinti vartojimą. Išmesti vieną 
galbūt bakterijuotą mėsą ir nusipirkti kitą galbūt bakterijuotą. Arba 
chemiškai nukilintą






"ManXP"  wrote in message news:l62he7$jr7$1@trimpas.omnitel.net...

Maciau pries kokius metus kazkokia vokieciu laida, ten kaip tik rode apie
mesos atsildyma. Paeme pirma karta uzsaldyta mesa, ir ziurejo kiek yra
bakteriju. Daug nebuvo. Tada 2 valandom (jei gerai atsimenu) ja paliko
kambario temperaturoj, kad atsiltu. Ir tada jau bakteriju buvo daug, tipo
mesa buvo netinkama vartojimui. Kiek tame tiesos - nezinau