Tema: Re: Apie mėsą klausimas
Autorius: ALORA
Data: 2013-11-14 13:33:28
nutaikad instrukcijoje būtent grėsmė ir nurodoma - atšilusioje mėsoje -jeigu 
nežinoma, kiek laiko ji buvo atšilusi- gali netyčiom įsiveisti piktų 
bakterijų žudikių, kurios paskui užšąla, atšyla ir toliau gyvena mūsyse, 
griaudamos mūsų sveikatą ir trikdydamos aurą.
Kodėl to negali būti pirmąkart užšaldomoje mėsoje, instrukcija nenurodo


"Dream-Colored Bunny"  wrote in message 
news:l62a1b$bet$1@trimpas.omnitel.net...

Kai šaldai mėsa ji praranda dregmė. Jei ji šaldoma netinkamai, tai ji gali 
būti iš vis nevalgoma.
Pavojaus sveikatai tai neturėtų sukelti, nebent ji buvo atšildyta ir/ar 
atšildyta laikoma neteisingai (kambario temperatūroje).

-- 

=^_^=