Tema: Re: Apie mėsą klausimas
Autorius: ManXP
Data: 2013-11-14 14:58:47
Maciau pries kokius metus kazkokia vokieciu laida, ten kaip tik rode apie 
mesos atsildyma. Paeme pirma karta uzsaldyta mesa, ir ziurejo kiek yra 
bakteriju. Daug nebuvo. Tada 2 valandom (jei gerai atsimenu) ja paliko 
kambario temperaturoj, kad atsiltu. Ir tada jau bakteriju buvo daug, tipo 
mesa buvo netinkama vartojimui. Kiek tame tiesos - nezinau


"ALORA"  wrote in message news:l62ce8$ebj$1@trimpas.omnitel.net...

nutaikad instrukcijoje būtent grėsmė ir nurodoma - atšilusioje mėsoje -jeigu
nežinoma, kiek laiko ji buvo atšilusi- gali netyčiom įsiveisti piktų
bakterijų žudikių, kurios paskui užšąla, atšyla ir toliau gyvena mūsyse,
griaudamos mūsų sveikatą ir trikdydamos aurą.
Kodėl to negali būti pirmąkart užšaldomoje mėsoje, instrukcija nenurodo


"Dream-Colored Bunny"  wrote in message
news:l62a1b$bet$1@trimpas.omnitel.net...

Kai šaldai mėsa ji praranda dregmė. Jei ji šaldoma netinkamai, tai ji gali
būti iš vis nevalgoma.
Pavojaus sveikatai tai neturėtų sukelti, nebent ji buvo atšildyta ir/ar
atšildyta laikoma neteisingai (kambario temperatūroje).

-- 

=^_^=