Tema: Re: medaus savybių išlikimo temperatūra
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-05-19 22:02:26
kai supykins pajausit? ;)

"netas"  wrote in message news:ir3dan$gt0$1@trimpas.omnitel.net...

o tai ar ne geriau kokio pikio pavartot, tai nors pajausit kad veikia




"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message
news:ir2nhf$j43$1@trimpas.omnitel.net...
> šaukšteliu, ko gero, geriausia. Girdėjau mokslinius pletkus, kad ne tik 
> pats medus chemiškai yra gerai, bet ir fizikine prasme. T.y., jo savybė 
> apklijuoti gerklę, kuri panaikinama medų atskiedus.
> Dėl temperatūros, tai ir pačiai gerklei kipiatokas yra blogai :) kaip jau 
> YVL minėjo - 40 laipsnių, gali būt ir mažiau.
> jeigu pakilus temperatūra, tada apsimoka gerti ką karštesnio - pramuš 
> prakaitavimą
>
> "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message 
> news:ir1grc$c93$1@trimpas.omnitel.net...
>> Galima ir kitaip...
>> Visa tai, kas užpilta medumi, šiaip skanauti gydantis, šaukšteliu.
>> O arbatai kartais taip darau: užplikau imbierą, o medus su 
>> citrina-atskirai, užgeriant ta arbata.
>> Juk ne tik medui, bet ir citrinai temperatūra pražūtinga...
>
>