Tema: Ciuziniai dar kart
Autorius: Fwd
Data: 2009-01-19 08:22:04
Sveiki,

Taigi tokia problema. Dabartinė lova sena, sulenkiama. Dėl to moterai iš ryto skauda nugarą (ten kur lova lenkiasi). Panašu, kad atėjo laikas normaliam čiužiniui :) Klausimas - nuo ko pradėti?
Man patinka kietas pagrindas - būtų mano valia, miegotumėm ant žemės:) Moterai atvirkščiai, reikia, kad būtų minkšta. Na, bet manau įkalbėčiau, taigi ieškome kieto čiužinio. Po čiužiniu kaip suprantu turi eiti kažkoks a la lovos karkasas. Ar yra rimtesnių firmų Kaune/Vilniuje, kurios tuo užsiimtų ir galėtų normalią konsultaciją šiuo klausimu suteikti?
Guglas be abejo viską žino, bet patarimo, deje, negali duoti:) Užmačiau va http://www.gemega.lt/?l=lt&m=4&cid=19 . Bet mažai tas ką sako. Pvz 60kg/m3. Tai reiškia, kad aš su savo 95kg giliai įsmigsiu? :) Arba šitoks http://www.gemega.lt/Images/Briuge/Briuge_natura_zonos.jpg - neteko ant tokio miegot, bet taip susmigti, manau jausmas (bent jau man) būtų šlykštus.
Kaina.. įdomus dalykas ta kaina:) Čia du variantus matau. Arba už tikrai gerą ir ilgalaikį čiužinį su tuo karkasu mokėti <= 2k, arba porą šimtų už pusėtiną kokį nors. Vėlgi, nežinau su tuo susijusių niuansų.
Laukiu patarimų,
Pagarbiai, Fwd.