Tema: Re: Google chrome tab (kb)
Autorius: niekotokio
Data: 2011-10-18 08:26:55
jega. tai ko tik sau.

"Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:j7h7lv$van$1@trimpas.omnitel.net...
>    Sau esu senai susikures visai kitoki "bar" skirta windowsam - ikvepimas siam dalykui kilo nuo Ubuntu, kur labai greitai pasiekiamas bet koks reikalingas dalykas keliu meniu pagalba, o ne kaip windows browsinant gilu [Start meniu]. Pats Bar dockinasi virsuje desktopo, jei kokia programa maxinizinama tai buna po juo.
> 
>    Tik jis pakolkas labai primityviai padarytas, reikalinga idet dar daug darbo, kad butu grazus ir t.t.. Pakolkas ten panaudotas paprasciausias .net ToolStrip controlas (paveiksliukai zemiau), kur programai nurodomas shortcutu katalogas, pagal ka startuojant ar refresh mygtuka spaudziant (su sauktuku) suformuoja/performuoja visa savo meniu, jei tai folderis ir jame shortcutai tai bus atitinkamas submeniu sukuriamas pagal tai kas ten yra, taip pat jau ignoruoja ".svn" katalogus. 
> 
>    Stipriai nedraugauja su RD (remote desktop) klientu, nes paleidus fullscreen remote desktop pakavoja virsutini RD meniu :) tai tai darant tenka laikinai bar shutdownint :) remote desktop sugeba ji kazkaip ignoruoti :)
> 
> JDM
> 
> P.S. Sis LythumBAR kadangi neisbaigtas ner viesai prieinama programa.