Tema: Re: V.Mitė. Nepriklausoma LTSR - ne metafora, bet realybė
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-11-24 08:40:33
> šic kestutis yra eilinis komunizmo reanimatorius ir tiek...
> 
As to nepastebejau.

>> deja ne "zodzio vedami", o neapykantos, kersto, nevilties ir pykcio...
>>
Kestutis zodzio "komunizmas" nevartoja. Gal pabandyk pavardinti kaip istorijoje buvo vadinam zudymai? Pavyzdziui kas ir kodel pries 200 metu Paryziaus aikstese kapojo gyvu zmoniu galvas. Komunistai? Komjaunuoliai? Kestutis, tikriausiai, norejo tik pasakyti, kad tai daro "alkanu zmoniu minia". Tuomet jie tampa gyvuliais, o "valdzia", siekdama neprisiimti atsakomybes uz savo neigaluma, priima istatyma, kad zmones/gyvulius reikia vaikyti vandens patrankomis. Tokiomis priemonemis, tvoromis ir sarvuotais automobiliais valdzia save apsisaugos. Vadinasi tokiu straipsniu, kaip rasoma siandien, tik dauges "Skerdynės Kalvarijų gatvėje nesibaigia"
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/skerdynes-kalvariju-gatveje-nesibaigia.d?id=25968115
Lygiai tas pat vyksta pas buvusius (dabar subankrotintus) Amerikos tigrus... Lietuva paprasciausiai negali buti isimtis. Ar ne ta norejo pasakyti Kestutis?
O "Bone Daddy" ar "Alvidon" isikando zodi "komunizmas" ir patys save gasdina kaip papugos. Daugeliui Lietuvos zmoniu nusispjauti - jiems is pradziu reikia paesti ir susimoketi uz sildyma, o pinigu nera, nes "valdzia" juos paprasciausiai issvaiste.