Tema: Re: Informaciniai karai, koduojantys zmones ismirimui
Autorius: trickyvic
Data: 2011-06-09 12:28:38
A kas tave priverte priimti nuzmogejimo moedli? Peili kazkas po kaklu 
laike?

Tolminkiemis wrote:
> "trickyvic"
>> Gerulaiti, cia tu ?
> 
> Viskas turi savo logiką. Kadangi Europa sukūrė nužmogėjimo modelį ir primetė jį mums, per 20 metų mes irgi nužmogėjome. Gyvename tokios pat neatsakomybės, turto troškulio ir pinigų valdžioje. Kas išlaikė Europos kultūrą? Tas, ką pradėjo graikai, - santykis su žeme. Dirbdamas žemę sukuri tvarką, kuri darosi tinkama gyventi žmogui. Iš to santykio su žeme, iš vietos, kurioje gimei, tu gauni gyvybinę energiją. O dabar šio ryšio lieka vis mažiau, todėl esame svetimi sau. Svetimi savo tautai, valstybei ir net Europai. Esame baisesni už emigrantus, pavyzdžiui iš Libijos: jie dar tiki, kad Europoje gali padaryti ką nors gera, o mes išvykstame be idealų, norime tik gauti...
>  
>> Tolminkiemis wrote:
>>> "Tolminkiemis"
>>>>> "Piktuolis"
>>>>> Primink ka tu padarei, kad viskas butu ne taip
>>>> - aš tai nieko, bet štai Lietuvos OMNITEL adminai tai padarė, nuėmė lietuviškas raides.
>>>>
>>>> p.s.
>>>> šis pranešimas parašytas su lietuviškais simboliais.
>>>>
>>> Satanistinių grupių koncertuose dalyvauja neįtikėtinai daug jaunimo. Kas juos traukia? Gal smalsumas, gal maišto dvasia, pavojus, žaidimas?... Pakylėjančio meno ten nebūna, vyrauja absurdo ir bjaurasties estetika. Užtenka prisiminti liūdnai pagarsėjusią grupę „Lordi“. Didelis garsas, stipriai išreikštas ritmas, tempas, žybsinčios šviesos, tariami šiurkštūs žodžiai, klaiki atlikėjų išvaizda, nesveika nuotaika, sukelta kvaišalų, – visa tai buką klausytoją hipnotizuoja..
>>>
>>> Dažnas satanistinio koncerto dalyvis net neįtaria, kad senosiomis kalbomis arba atbulai tariamuose tekstuose yra sakomi prakeikimai, šaukiamasi piktųjų dvasių, piktžodžiaujama. Maža to, į atlikėją įeina piktoji dvasia, įvyksta manifestacija, klausytojai girdi demonų „dainas“ – kraują stingdantį klyksmą..
>>>
>>>
>>>
>>> ..arba "horoskopų rašytojos", dažnai  išskiria bukus sutuoktinius "dėl ženklų nesutapimo"..
>>>
>>>
>>>
>>> p.s.
>>>
>>> taigi: "visos ligos kyla dėl proto, tik viena ne, nors gerai pagalvojis ta irgi"
>>>
>>> :)
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>> >