Tema: Re: uz 2009 metus reikia dekoti Kirkilui ir socdemams bei ju pakalikams istaskiusiems ir padariusiems
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-01-21 08:52:10
Politikai padarys taip kaip visuomene is ju reikalaus

"K.Glaveckas teigia, kad Lietuva derasi dėl milijardinių paskolų"
delfi.lt/news/economy/business/article.php?id=20090484

"Estai turi apie 8 mlrd. eurų valstybės rezervų, latviai gauna 7,5 mlrd. eurų finansinės paramos krizei įveikti (Lietuvoje pagal ekonomikos mastą tai būtų lygu apie 40 mlrd. litų), o Lietuva turi labai mažai pinigų valstybės ir "Sodros" biudžetų deficito skylėms lopyti - todėl skirtingai nuo Estijos ir svarbiausių ES valstybių narių, Lietuvos ekonomikos nusileidimas vyko tarsi tėškiantis veidu į žemę", - teigia prof. K. Glaveckas.

O kaip gyvens musu vaikai? Visiskai suprantama, kad zmonisku pensiju nereiketu tiketis...

O kaip pats manai is ko yra finansuojamos partijos ir plaunami tavo smegenys
"D.Medvedevas: Ukraina pardavinėjo dujas dvigubai didesne kaina"
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=20001890&categoryID=15102910&ndate=1231452000
Ukraina pardavinėjo dujas iš Rusijos dvigubai didesne kaina, o kainų skirtumas dingdavo neaiškiose struktūrose.

Todel visiskai logiskas Rusijos noras pasiimti skirtuma sau, o ne kad liktu kriminalinese strukturose. Lietuvoje visa tai ivyko anksciau, bet Putinas paliko viska paciu lietuviu tarpusavio issiaiskinimui. Suprantama, kad Lietuvos visuomenei sunauja apie tokius dalykus nepranesa, nes pati is to gyvena.

Apie tai ko joks sunaujos leidinys niekada neparasys
ziniur.lt/programa/archyvas?pg=3&cat=31&item=5839
---
Valinskas gavo 947,000 darbo uzmokescio ir sumokejo 14.97% 
Seimo nariai moka maziau kaip 13% mokesciu
Blinkeviciute ir Butkevicius deklaravo, kad uzdirbo 234,000 ir sumokejo 9.4% mokesciu
Ligitas Kernagis uzdirbo 93,000 ir sumokejo 0.46% !!!!!!!!

Seimunu atlyginimo svarstymas Konstituciniame teisme yra visiskas absurdas, nes atlyginimo sistema gali buti nustatyta ne tik imonei, istaigai, bet ir atskiram zmogui individualiai. Pavyzdziui SODRA pagal pirmini istatyma privalo surinkti mokescius is dirbanciuju ir isdalinti pensininkams. As suprantu tai tiesiogiau. Tiesiogai reiskia, kad SODRA administravimas turi buti finansuojamas is biudzeto kaip iprastos valstybines istaigos, o visokios bliadkeviciutes neturi jokios teises nei didinti nei mazinti pensiju ismokamos sumos. Pavyzdziui jeigu siais metais SODRA biudzetas perteklinis tai perteklius ismokamas sekanciais metais, jeigu deficitinis tai kompensuojamas is sekanciu metu. Tokia SODRA sistema, bet jos nesilaikoma. Todel nematau naudos narstyti parlamentaru atlyginimo sistema. Yra parlamentarams is biuzdeto skirta kazkokia suma ir kaip ji bus paskirstyta neturetu buti kieno nors reikalas. O jeigu kas nors is salies nori skirstyti tai tegu skirsto ne darbo metu ir ne uz mokesciu moketoju pinigus...
Darbo uzmokesti reguliuoja istatymas, kurio paprasciausiai nesilaikoma.

Latvija gavo paskola su salyga, kad bus sumazinti atlyginimai. Guldau galva, kad taip ivykus Lietuvoje ne pele necypteltu apie kokia nors lietuviska konstitucija, kuria kaip prostitute, kas netingi tas ir tampo.