Tema: Klausimas del KET pazeidimo
Autorius: Rrr
Data: 2012-09-12 17:21:54
Sveiki,

taigi, vakar buvau sustabdytas ir is manes buvo paimtos teises. Situacija tokia: vaziavau motociklu i darba (tikrai skubejau), pakeliui gavosi taip, kad pralekiau per raudona (mirksejo geltona, galvojau spesiu, bet vos tik ivaziavus i sankryza uzsidege raudona), toliau matyt buvau sekamas, tuo metu, kol seke (~2km), papuoliau ant nedideles spusties, taigi gavosi taip, kad masinas aplenkiau vaziuodamas tarp ju (skiriamaja juosta) ir nerodydamas posukio signalu. Zodziu ir mane sustabde kazkur toli kitoje sankryzoje ramiai stovinti prie sviesoforo. Jokio video su manim nerode, itariu net neturi.

Dabar klausiams, ar imanoma kaip nors neprarasti teisiu (bent jau B kategorijos)? Ju klausiau, sake turetu buti kaip uz pavojinga vairavima (nes keli pazeidimai is eiles) - 400 LT ir 3 men. be teisiu (kaip supratau, tiek A, tiek B kategorijos). Jokiu nuobaudu anksciau neturejas. B kategorija nuo 2005, A (be apr.) nuo 2011. 

Ant lapo jokio teksto rastu nera, iskyrus, kad virusje mano ranka parasyta: Viska paaiskinsiu nagrinejime. Sutinku, gailiuosi.

Ten kur pazeidimai nurodyta (nurasau 1:1):

Teisės akto, kurio reikalavimai pažeisti, pavadinimas, punktas (-ai): ket 8p. 178.11, 88.2 p.

Atsakomybė už tai numatyta Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekse: 124(1) str 1d, 124(1) str 2d., 124(1) str 2d.

* Mano pastebėjimas, tokio punkto 178.11 nera, padaryta klaida, itariu turi buti 78.11.


Taigi, dar galima kazka padaryt ar jau batai ir pirkt nuolatini bilieta troleibusui? Nagrinejimas - penktadieni. :)


Aciu.