Tema: Re: del mokslu
Autorius: Glebas
Data: 2009-02-17 12:03:32
"Arunas-X" <ArunasXX@gmail.com> wrote in message news:gn8tr4$t3p$1@trimpas.omnitel.net...
>o gal valdzia nevogia is lietuvos pinigu? 
Ne. Nustebsi, bet praktiskai viskas, ka vadini vagyste yra apiforminama graziai ir pagal galiojancius teises aktus :) Kaip pastarieji yra priimami - jau kita tema :)

>o gal jie visi saziningi? 
Ko gero ne visi. O gali parodyti nors viena visuomenes dali, kur 100% visi saziningi?

>gal mes kalti?
Is dalies taip. Valia reiskiama per rinkimus. Jei tokius isrenkam, patys daznai kalti :) Dar gal todel, kad vietoje to, kad motyvuoto nuomones reiskimo vietoje ir laiku, kai kurie nepatenkinti cypsi, negaledami pateikti jokiu argumentu savo zodziu irodymui, isskyrus "negali taip buti" (Cia apie tamstos sita tema, jei ka) 

> cia ligiai tas pats. juk jie kolegos draugai kodel turi jai parasiti 
> blogus pazimius? tu cia ja stengies ginti nors 5% kad tu teisus
5% yra ne tiek ir mazai. Klausimas - ka tuo blogo patiri tu, arba tavo kolegos studentai? Jei jau turi drasos cia kalbeti nurodydamas konkrecia mokymo istaiga, tai kodel gi nesurenki kitu nepatenkintu grupioku ir neparasot bendro kreipimosi i dekana, su savo itarimais?
Tik toki dalyka rasydamas turek omenyje, kad nepasitvirtinus tamstos itarimams, gali likti tokio svelniai kalbant durnelio vietoje.
O jei drasos ir pasiryzimo tai daryti oficialiai nera, tai siulyciau atsisesti, isgerti arbatos ir mokintis, kad visiem irodyti, jog esi protingesnis uz ta darbuotoja.