Tema: Re: Asmenins bankrotas
Autorius: JAlexoid
Data: 2009-02-08 21:55:05
Na ne nuo nulio pradedi* gyventi....
Ir tikimybe kad gausi paskola sumazeja iki tavo pamineto skaicio :)

* - tiksliau tesi.

Johnas wrote:
> Fizinių asmenų bankrotas - galimybė (paprastai vieną kartą gyvenime) nusirašyti visas savo skolas ir įsipareigojimus, kurie praktiškai niekaip negalėtų būti įgyvendinti per tavo gyvenimėlį.
> Dėl NT - jei kažkas galvoja, kad paima paskolą, nusiperka NT, ir tada sugeneruoja asmeninį bankrotą - klysta. Šiuo atveju (jei esi nemokus), tai bankas visgi turi dar iš kur išieškoti bent dalį tavo skolos.
> 
> Čia jau greičiau maždaug taip: suki suki makles, imi kreditus, kuri savo individualų verslą, bet vat imi ir nusvyli. riebiai. Ir ne kitiems giminaičiams išdalini, bet realiai išbarstai visokius tokius pinigus. Iš tavęs absoliučiai viską išieško, ką tik gali (asmens drabužius ir elementarius apyvokos daiktus palieka), ir tada dar lieki skolingas tarkim 1000kLt. Realiai tai tu kaipo ir netenki džiaugsmo gyventi, nes nuo nulio pradėjęs tu tų 1000k per ateinančius 5-20 metų gal ir negrąžinsi niekaip. Tai vietoj tilto ar virvės, susigeneruoji asmens bankrotą, ir bent jau tada nuo 0 gali pradėti gyventi iš pradžių.
> 
> Kaip krikštas su nuodėmių atleidimu, kai tau 50 metų, ir jau crvos su narkotikais nebetraukia, bet anūkus auginti dar norėtųsi.
> 
> J
> 
> "Valentinas" <sarejusv@delfi.lt> wrote in message news:gmheh9$k13$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ka cia planuoja LT iteisinti, tik skaitai kad pas kaimynus yra, o LT nera? Kas gali paporinti pliusus ir minusus :)