Tema: reikia konsultacijos
Autorius: dd
Data: 2009-10-01 09:48:14
Sveiki,

Trumpai aprasau situacija.

Buvau issinuomaves buta. Sutarti pasiraseme standartine. Viena kopija pas seimininka liko, kita kazkur pradanginau.Buvo sumoketa uz pirma menesi, ir uz paskutini. (kaip depozitas) Taip pat pasiraseme ant balto lapo, kad seimininkas paeme is musu xxx kieki pinigu (uz nuoma ir depozita) Lapas patvirtintas seimininko parasu.  ). Sutartyje buvo nurodyta, kad jeigu norime ja nutraukti, pranesame pries menesi.  
Sugalvojome isikraustyti. Praneseme pries menesi laiko. Tada ir prasidejo visos nesamones. Jis pradejo reikalauti dar pinigu uz nuoma, nors mes buvome sumokeje uz paskutini menesi. Arba pareikalavo isikraustyti. Diskutavome mes su juo kelias dienas, kol jis neatejo vakare (apie 10h) ir pasake, arba sumokate uz menesi, arba isikraustote NAKTY. Mes sakome, gerai jeigu isikraustome, grazinsi depozita, nes mus ismeti. Sako OK. Susirinkome daigtus, sako pinigu nakty neturiu, ateikit ryt. Isauso rytas, jis pinigu neturi. ras nuomininkus, tada grazins. Tad db gaunasi kad kabo pinigu.

Ar tas pasirasytas baltas lapas turi kazkokia juridine galia? 

Praejo menesi, jis zadejo paskambinti. 

Vakar buvau susitikes, jis sako buto neisnuomaves, tad babkiu neturiu. dar padiskutavome ir isiskirsteme su  pykciais. Pasakiaukad VMI pranesiu, nes jis nemoka mokesciu.

Kaip tokioje situacijoje elgtis? Dabar svarbu ne pinigai, taciau pikta, kai taip darosi. Ar tiesiog viska pamirsti ir gyventi toliau :)

Aciu uz nuomones

Darius