Tema: Re: dar del bukaprociu kaimynu...
Autorius: Doc
Data: 2008-12-29 22:25:21
"pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:gjb4mf$v4o$1@trimpas.omnitel.net...
> klysti.
> didziausia problema - visuomenes kultura /arba jos nebuvimas.

Nesutinku. Jei galetum pasirinkti kita tavo nama/rajona priziurincia saugos tarnyba (policija) jei dabartine savo darba daro nenoriai, problemu butu eile maziau esant tai paciai kulturai.
 
> del rukymo laiptinese- labai bus sunku kovoti jei tai isiseneje, naujam name dar imanoma ivesti tvarka- tas pas mus ir padaryta susirikimo metu visi kaimynai pritare kad laiptinese bus draudziama rukyti- nesilaikanciu buvo, bet po mazuma juos perauklejam, beliko keli vienetai- tokiu pat studentu...

Kazkada sename name su isisenejusiu keleto kaimynu iprociu rukyti laiptinej susidoroti buvo visai lengva. Pasikalbejimas nepadejo, taciau pakako prikabineti istatymu istrauku su paryskintom sankcijom ir prierasu, kad po kiekvieno parukymo bus rasomas pareiskimas. Nezinau, gal kaimynai buvo ne tokie ir kvaili, bet padejo. Jei nepadetu, fotkinimas ir pareiskimai padetu tikrai, nebent rukoriai labai turtingi. Bet net ir tuo atveju manau susimastytu, kad gal geriau tuos pinigus isleisti kur nors prasmingiau.

Del triuksmo - tai pirmiausia pasikalbek su igaliotiniu, tegu jis pasikalba su tais maumais, o jei nepades - tada lieka tik rastu rasymas, kuris padeti tikrai turetu.

--
Doc