Tema: Jumoristas..
Autorius: digizitor
Data: 2009-06-19 17:38:44
Sveikinimas Jums, 
Va gavau i asmenini maila toki laiska. Tikriausiai zmogus norejo i o.h. papostint :)


-----

  


My name is Mr Dalvin Brown skyriai vadybininkas NatWest banko Jungtinė Karalystė, aš čia prašyti Jūsų griežtai pasitikėjimą gerą verslo sandoris yra susijęs su didelę pinigų sumą iš mirusio užsienio klientų Vėla p. Thompson Morrison; mirė kartu su jo šeimos avia bilietai Aliaskos avialinijos Skrydis 261 kuri sudaužė 31 sausio 2000 
  
Jis deponuojamas šis lėšų suma iš (dvylika milijonų penkis šimtus tūkstančių JAV dolerių) $ 12.5m saugiai palaikyti banko čia Londonas. Anksčiau mūsų archyvuojamos įrašas rodo, kad fondas buvo faktiškai už projektą jis norėjo pradėti netolimoje ateityje (kelių milijonų dolerių plieno sodinti Florida, JAV) iki jo staigaus ir nesavalaikių mirties. 
  
Nuo jo mirties, nė vienas jo santykiai arba kitos iš-ukas turi pateikti pretenzijas šį fondą kaip įpėdinis. Dabar mūsų banke buvo laukti bet artimiesiems ateiti-už ieškinį, bet niekas nuveikė, kad. Aš asmeniškai pralaimėjo bylą ieškant gi minių 2 metus dabar, aš prašyti jūsų sutikimo pateikti Jums kaip Giminaitis / Ar Gavėjo prie mirusiojo, nes mano banko nebus grąžinti pinigus, jeigu kas nors kreipiasi dėl reikalavimo kitos iš -iukas prie mirusiojo, kaip nurodyta mūsų veiklos gaires.
 
Prašome aš skubiai reikia Jūsų bendradarbiavimo, nes aš nenoriu, kad šis pinigų eiti į banko iždo. JK bankų politika ir gairės reikalauja, kad visi nieodebrane pinigų priklausančių mirusio asmens už laikotarpį nuo 9 metų, bus perkelta į bankų Iždo kaip nieodebrane skolos. Pasirinkimas susisiekti jums sukėlė nuo geografinio pobūdžio, kur jūs gyvenate, ypač dėl jautrumo sandoris. 
  
Aš reikalauja, kad dabar jūsų sąžiningai bendradarbiavimo, konfidencialumo ir pasitikėjimą, leidžia mums pamatyti šią operaciją per. Aš garantuoja Jums, kad tai bus atliekama pagal teisėto susitarimo, kad bus apsaugoti nuo bet kokios priežasties būtų nusižengta įstatymui. Tai bus išmokėta ar bendrų šių procentais, 60% man ir 40% jums. 
  
1. Vardas: 
2. Jūsų privatus judrusis telefono numeris efektyvios komunikacijos: 
3. Jūsų kontaktai Adresas: 
4. Amžius / lytis: 
5. Užsiėmimas: 
  
Nuoširdžiausi linkėjimai, 
P. Dalvin Brown