tai cia is esmes biltongas arba jerky gaunasi. jei teisingus prieskonius
parenki.
--
t.
"shadow" <shadow.arth@yahoo.com> wrote in message
news:rs1thn$lu7$1@news.omnitel.net...
>
> "tranzoo" > wrote in message> permynkej, jei reikejo ilgai dziovint.
>
> -sikart ne tas atvejis kai galima spelioti/diskutuoti apie
> technologines subtilybes ar kabinetis del terminologijos.
> Iprastai mesa malu pats, taciau sikart eksperimento delei bei noredamas
> sutaupyti laiko, pirkau malta. Jau rinkdamasis mateu, jog mesa
> akivaizdziai riebesne nei turetu buti, bet tuo metu rimi nebuvo kito
> pasirinkimo. Proceso metu tai dar labiau isryskejo. O kai po tokio ilgo
> dziovinimo 'desreles' prarado puse savo apimties, taciau varvejo
> riebalai - ieskot slieku nera prasmes.
> Beje, kaip tik vakar lidle maciau malta liesa jautiena.
> Bet visa tai praeitis... Kilo kita mintis: supaprastinti procesa iki
> minimumo. Ty mesa prieskoniuoti ('pamarinuoti'), pjaustyti plonomis
> juostelemis ir tada dziovinti/vytinti. Kitaip sakant atsisakyti terlioniu
> ir gauti kazka tipo 'mini basturma'