Tema: Re: Pyvcikai
Autorius: tomasz
Data: 2020-12-24 16:07:13
tai cia is esmes biltongas arba jerky gaunasi. jei teisingus prieskonius 
parenki.

-- 

 t.




"shadow" <shadow.arth@yahoo.com> wrote in message 
news:rs1thn$lu7$1@news.omnitel.net...
>
> "tranzoo" > wrote in message> permynkej, jei reikejo ilgai dziovint.
>
>    -sikart ne tas atvejis kai galima spelioti/diskutuoti apie 
> technologines subtilybes ar kabinetis del terminologijos.
> Iprastai mesa malu pats, taciau sikart eksperimento delei bei noredamas 
> sutaupyti laiko, pirkau malta. Jau rinkdamasis mateu, jog mesa 
> akivaizdziai riebesne nei turetu buti, bet tuo metu rimi nebuvo kito 
> pasirinkimo. Proceso metu tai dar labiau isryskejo. O kai po tokio ilgo 
> dziovinimo 'desreles' prarado puse savo apimties, taciau varvejo 
> riebalai - ieskot slieku nera prasmes.
> Beje, kaip tik vakar lidle maciau malta liesa jautiena.
>    Bet visa tai praeitis... Kilo kita mintis: supaprastinti procesa iki 
> minimumo. Ty mesa prieskoniuoti ('pamarinuoti'), pjaustyti plonomis 
> juostelemis ir tada dziovinti/vytinti. Kitaip sakant atsisakyti terlioniu 
> ir gauti kazka tipo 'mini basturma'