Tema: Re: Pyvčikai
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2020-12-19 20:30:40
Karantinas turi ir pliusu

p.s. orkaite su begeliais gali buti?

On 2020-12-19 20:26, Lapinas wrote:
> Receptas ne mano, bet jau kuris laikas propaguoju ir noriu pasidalinti.
> 
> Malta jautiena 1,6 kg
> 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
> pipirų malu iš akies ant viršaus, tai bbž kiek
> NEINZ salsa chili kečiupiuko ~100ml. (kitą kartą nedėsiu)
> 4 valgomuosius šaukštus Santa Maria Hot Pepper Sauce
> 
> Svarbiausia pripjaustyt Jalapeno pipirų
> nudoju Anira, ką gaunu IKI.
> 
> Smulkiai, pabrėžiu: smulkiai prismulkinam jalapeno. Akščiau rašytam 
> kiekiui - dvi saujos mažai. Geriau - trys.
> O realiai pagal skonį, žalią jautieną ragaujam ir sprendžiam. Jei 
> pripjaustysit per stambiai - nesigaus sklandžiai išspausti dešrelių.
> 
> Iš gauto mišinio formuojam dešreles.
> 
> Aš naudoju konditerinį švirkštą su 12mm antgaliu. Bandžiau Čumako 
> kečiupo maišelį su jo angaliu, nu nelabai. stringa, veliasi: skausmas ir 
> kančia. Po daugelio bandymų 10-12mm pats tas.
> 
> Spaudžiam dešreles ant orkaitės grotelių užtiestų kepimo popieriumi: 
> grotelės nurodo kryptį ir viskas gaunas liuks. Jeigu išsikraipo, iki 
> vytinimo pataisome rankomis.
> 
> Nu ir po to etapas, kur nieko daryti nereikia:
> džioviname orkaitėje 50-80 temperatūroje ~8 valandas (jei 12mm dešrelės).
> 
> Pbaigai: labai patiko "nekaltas pasakymas" darykit daug.
> Realiai.
> 
> 
>