Tema: Pyvčikai
Autorius: Lapinas
Data: 2020-12-19 20:26:23
Receptas ne mano, bet jau kuris laikas propaguoju ir noriu pasidalinti.

Malta jautiena 1,6 kg
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
pipirų malu iš akies ant viršaus, tai bbž kiek
NEINZ salsa chili kečiupiuko ~100ml. (kitą kartą nedėsiu)
4 valgomuosius šaukštus Santa Maria Hot Pepper Sauce

Svarbiausia pripjaustyt Jalapeno pipirų
nudoju Anira, ką gaunu IKI.

Smulkiai, pabrėžiu: smulkiai prismulkinam jalapeno. Akščiau rašytam 
kiekiui - dvi saujos mažai. Geriau - trys.
O realiai pagal skonį, žalią jautieną ragaujam ir sprendžiam. Jei 
pripjaustysit per stambiai - nesigaus sklandžiai išspausti dešrelių.

Iš gauto mišinio formuojam dešreles.

Aš naudoju konditerinį švirkštą su 12mm antgaliu. Bandžiau Čumako kečiupo 
maišelį su jo angaliu, nu nelabai. stringa, veliasi: skausmas ir kančia. Po 
daugelio bandymų 10-12mm pats tas.

Spaudžiam dešreles ant orkaitės grotelių užtiestų kepimo popieriumi: 
grotelės nurodo kryptį ir viskas gaunas liuks. Jeigu išsikraipo, iki 
vytinimo pataisome rankomis.

Nu ir po to etapas, kur nieko daryti nereikia:
džioviname orkaitėje 50-80 temperatūroje ~8 valandas (jei 12mm dešrelės).

Pbaigai: labai patiko "nekaltas pasakymas" darykit daug.
Realiai.