Tema: Re: SraigÄ—s
Autorius: tranzoo
Data: 2020-09-01 08:42:53
pertazoles, ne petruskos ;)

On 8/31/2020 20:28, Herkus wrote:
> zalias idaras bus greiciausiai burgundiskai paruostos sraiges. Ten 
> pagrinde sviestas, petruskos, druska ir cesnakai. Valgyti karstas su 
> bagete. Nelietuviskas perkant skanu, retkarciais pasiimu ir Lietuvoj ir 
> ne. Karta pabandziau lietuviskos gamybos tai buvo fuble. Bet kadangi 
> didzioji skonio dalis ir yra tas zalias idaras, matyt ten ir buvo 
> sufeilinta. Be jo sraige - iskramtyta kramtoske.
> 
> 
> 2020-06-18 17:05, benamis rašė:
>> Cia ne siuksle, o sliuzas. Pasipasakok ka pats valgai, galima bus 
>> pasijuokt
>>
>>
>> Butu visai idomu paragauti sraigiu. Beje, saldikliuose parduotuveje 
>> buna tu sraigiu su kazkokiu zaliu idaru. Cia siaip "nameliai" 
>> prigrusti kazkokios nesamones, ar jau cia tas sraigiu patiekalas ir yra?
>>
>>
>> On 18.06.20 13:12, Ssang Yong wrote:
>>> Kas cia per mada valgyt visokias siuksles?
>>>
>>> "Jonas Jonaitis" <pavardė@microsoft.com> wrote in message 
>>> news:rcf1v2$l5i$1@news.omnitel.net...
>>>> Ištraukus iš namelio, nevalgomos iš karto, dar pamirkomos kokiame 
>>>> tai skystyje?
>>>> Ar skanios valgyti? Gal dar kokį skystį reikia užsigerti?
>>>>
>>>> Ačiū. 
>>>