Tema: Re: Marinatai ?
Autorius: nelygis
Data: 2009-07-24 12:28:01
taj cia variacijos pagal kiekvieno skoni. as astriai nevalgau :)

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message 
news:h4bs3p$fpe$1@trimpas.omnitel.net...
> Ash dar pridechiau saldzhiai ashtraus tailandietishko padazho ir chili 
> pipiriuku.. (ir atimchiau medu:)viska i celofanini maishiuka, pamarinuot 
> labai neilgai (na ash tiesiog ilgai neishtveriu:) - ant keptuves aukshtom 
> sienom - apkept - pilt vishtienos sultini (dar mest chili pipiriuku (su 
> visom seklom!!) ) ir patroshkint kol ishvirs bulves ir pasidarysim bulviu 
> koshe (na, ash buchiau labiau uzh ryzhiu, ale zhmona uzh koshe:)
>
> Kitas variantas - tavo - tik  dar su kariu tada apkept, mest ananasus ir 
> kukuruzus - gale ishjungt ugni, pilt gerus 3/4/5 shaukshtus grietines, 
> bert dar kario - viska ishmaishyt, kad gautusi toks gelsvas panazhas - 
> pilam ant ryzhiu.. Tiesa ir be grietines gerai, ir ypach gerai, jei 
> vishtiena tai kalakutiena... Dar geriau aishku, jei kalakutiena tai 
> steikas... Bet tada praskipinam viska virshuj, metam ant grotu ...
> fak, valgyt uzhsinorejau
> "nelygis" <mazhiaudomekis@.lt> wrote in message 
> news:h4blmn$5uo$1@trimpas.omnitel.net...
>> vistienos krutinele kuo didesniais gabalais. saukstas medaus, trys 
>> saukstai
>> sojos, zoleliu pagal skoni. skanaus
>>
>> "ig" <stop@spam.lt> wrote in message
>> news:h49u5i$mpu$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Gal kad gali mestel kokios teorijos/istorijos linku, knygu 
>>> rekomendaciju.
>>> Labiausiai patinka vistiena, bet ka gali zinot gal ir is kitu mesu 
>>> kanors
>>> galima isgaut :)
>>
>>