Tema: Re: Marinatai ?
Autorius: Silvano
Data: 2009-07-24 10:25:20
cia vienos tiesos nera ir negali buti :) man irgi skanu...kiti yra uz 
naturaluma :) mesos skoni :)) tik klausimas tada, kam tos zoleles 
reikalingos jeigu jau taip reikia kuo tikresnio ir nepaliesto mesos 
skonio...

"a" <a@.a> wrote in message news:mn.c2687d97424a7c34.91352@0a...
> bzik formulated the question :.
>> nera aiski terminologija. Buitinej kalboj marinavimas dvelkia mesos 
>> kisimu i acta, majoneza, kecupa ir pan.
>
> sitie trys "baubai" is principo yra tik vienas - actas.
> o su "actu" gali irgi visai gerai gautis, tik tada reikia nelaikyti kelias 
> valandas, o tik keleta/keliolika minuciu...
>
> pvz vistienos prieskoniu misinys+majonezas, 10min. palaikom ir iskart 
> kepam. man visai skanu...
>
>