Tema: Re: pamastymas apie minkstus patiekalus ant grilio
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-07-14 23:55:42
"Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message news:h3hm6l$c17$1@trimpas.omnitel.net...
> jurgis rašė:
>> Sveiki,
>> Savaitgaliui ketinu marinuoti ir kepti daug saslyko. Tik va beda - teks vaisinti viena vyresnio zmogu kuriam ant dienu sugedo dantu protezai.
>> 
>> Gal galit parekomenduoti ka galima iskepti grilyje, bet butu minkstas, arba mazais gabaliukais? Zuvis aisku iseitis, bet zinau kad nelabai megsta zuvi.
> 
> Nagi tas pats šašlykas. Nusipirk turguje geros kiaulienos sprandinės. 
> Supjaustyk, prieskoniai (mano šašlyko mėgstamiausi chmeli suneli) + daug 
> svogūno. Jokių actų ir kitokių rūgščių. Palik nakčiai arba iš pat ryto 
> visą tą padaryk. Sūdyk prieš pat kepimą. Kepdamas iešmus vartyk nuolat. 
> Neperkepk. Tokį šašlyką ir bedantis sukramtys.
> 
> -- 
> Edvinas

Aš neseniai pastebėjau, kad daugelis tiesiog nebemoka kepti. Apdegina iki angliukų, o viduje mėsa lieka žalia, kieta. Nežino, kad kepimui reikia tik žarijų, o ne liepsnos.