Tema: Re: Gamburgerey
Autorius: Gipsas
Data: 2016-08-10 16:11:40
:DDD pasiulymas priimtas

"ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message 
news:nof7fq$6go$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal tada kalk 200 viskio ir negadink mėsos?
>
> "Gipsas"  wrote in message news:nof5vk$5e3$1@trimpas.omnitel.net...
>
> neupratau tik kiekiu...100 gr viskio ant 200 gr mesos, ar ant dvieju
> kilogramu? :)
>
> "ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message
> news:nof4mr$4ie$1@trimpas.omnitel.net...
>> Darome pagal 
>> http://mindaugas-bonappetit.blogspot.lt/2012/05/damnburgeriai-pagal-mane.html 
>> su viskiu
>> Kol kas perkame faršą iš krautuvės, bet yra planų įsigyti mėsmalę ir/arba 
>> persimesti ant kito mėsos tiekėjo
>>
>> "Gipsas"  wrote in message news:nof4c9$4b6$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Sveiki,
>>
>> Gal kas pasidalintu hamburgeriu receptais? (ant griliaus).
>> ir dar kokia imate jautienos dali - perkate is maximos gatava farsa? 
>> imate
>> kumpi ir malate? Paliekate gryna ar imasote kokiu lasinuku?
>> Ar naudojate tauresnes dalis - aler nugarines, ispjovas? :)
>>
>>
>> ---
>> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
>> programinės įrangos.
>> https://www.avast.com/antivirus
>
>
> ---
> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
> programinės įrangos.
> https://www.avast.com/antivirus 


---
Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės programinės įrangos.
https://www.avast.com/antivirus