Tema: Re: Gamburgerey
Autorius: Gipsas
Data: 2016-08-10 15:16:52
neupratau tik kiekiu...100 gr viskio ant 200 gr mesos, ar ant dvieju 
kilogramu? :)

"ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message 
news:nof4mr$4ie$1@trimpas.omnitel.net...
> Darome pagal 
> http://mindaugas-bonappetit.blogspot.lt/2012/05/damnburgeriai-pagal-mane.html 
> su viskiu
> Kol kas perkame faršą iš krautuvės, bet yra planų įsigyti mėsmalę ir/arba 
> persimesti ant kito mėsos tiekėjo
>
> "Gipsas"  wrote in message news:nof4c9$4b6$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki,
>
> Gal kas pasidalintu hamburgeriu receptais? (ant griliaus).
> ir dar kokia imate jautienos dali - perkate is maximos gatava farsa? imate
> kumpi ir malate? Paliekate gryna ar imasote kokiu lasinuku?
> Ar naudojate tauresnes dalis - aler nugarines, ispjovas? :)
>
>
> ---
> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
> programinės įrangos.
> https://www.avast.com/antivirus 


---
Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės programinės įrangos.
https://www.avast.com/antivirus