Tema: Re: duona nusileido
Autorius: idomu
Data: 2014-08-24 23:46:05
o kodėl tada analogiškai kepant, tik natūraliu raugu, gavosi, ir ne kartą? skystumas panašus buvo.

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:lt7b5k$749$1@trimpas.omnitel.net...
> na tai ir atsakei į klausimą :) - per skysta tešla
> 
> "idomu"  wrote in message news:lt7a0h$5j2$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> nugy kepiau netikrą duoną [su mielėm], iškilo dvigubai inde, pašoviau 
> orkaitėn [apie 180 laipsnių], kepiau kepiau gal pusantros ar daugiau val. 
> Išimu, reiškia, pjaunu - jaučiu, kažkas ne taip. Perpjaunu, o ten iš išorės 
> pluta, o viduj dar vis šlapios tešlos sukritusios gabalas... WTF?
> p.s. tešla buvo nelabai kieta, t.y. kepalas ne inde nesilaikytų suformuotas, 
> pavirstų į picą  :) 
>