Jei gaminat kava su pienu ar aromatizuotais sirupais kava gali buti ir shikodoro. O jei klausei apie iprasta kava (ristretto, espresso, amerikano) tai naudokit tai kas jums patiems skanu, t.y. ka pirktum pats arba ka pataria zmones ismanantys apie kava. As namuose geriu Redbeans Espresso (http://www.redbeans.nl/). Manau restoranui tokios kokybes kava (tinkamai paruosta ir pateikta) pridetu populiarumo. "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message news:l7o1iu$ng4$1@trimpas.omnitel.net... > tai va ir reikalas, kad dabar yra galimybe keist kavos tiekeja, tai ir > sukam galvas ka imt, kas 'skaniausia' > > aisku, kai kava eina su pienu ir sirupais kokias dar, tai skonis nelabai > jau ir idomus, bet vis tik.. > > -- > eM > > >> galbūt problemikė tame, kad 'skonis' dalykas subjektyvus ir kažko, kas >> visiems skanu nėra? >