tame ir fintas, kad as irgi taip darau.. bet gavosi kieta... eriukas tikrai metinis - nelabai tikiu, kad pazystamas perkabintu auskarus... "qfx911" <turbosg@gmail.com> wrote in message news:l62hcj$jpr$1@trimpas.omnitel.net... > > > Saldymui nieko ruosti nereikia, greiciau paruosti reikia atsildzius pries > kepima. > Jau treti metai kai pastoviai perkami eriukai is ukininko, tvarkingai > isardyti, i maiselius sudelioti. > Dalis visuomet uzsaldoma, bet su mineta problema neikart nesusidurta. Mesa > pries kepant > atsildoma, apie 18-24 val pamarinuojama, kepama maiselyje 160-170 C temp > 1,5-2 val priklausomai > mesos gabalo dydis, pabaigai galima maiselio virsu nupjauti +10 min > 200-220 laipsniu temp paskrudinti > jei yra noras tureti skanu estetini vaizda. Mesa minkstute, nuo kaulu pati > krenta.. > > > qfx911 > > > > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:l62a3b$bgl$1@trimpas.omnitel.net... >> kadangi sekmadieni pasiimu metu eriuka (gimes sausy) pora klausimu: >> >> 1. kaip teisingai paruosti mesa saldymui? pernai toki paty metinuka >> tiesiog supjausciau ir uzsaldziau. mesa kepant net ilgai zemoj >> temperaturoj gavosi kieta... >> >> 2. kur pasiskolint ar isigyt peily, kad galeciau stubura isilgai >> perpjaut? >