Tema: Re: eriena - du klausimai
Autorius: tranzoo
Data: 2013-11-15 10:25:03
tame ir fintas, kad as irgi taip darau.. bet gavosi kieta...

eriukas tikrai metinis - nelabai tikiu, kad pazystamas perkabintu 
auskarus...

"qfx911" <turbosg@gmail.com> wrote in message 
news:l62hcj$jpr$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> Saldymui nieko ruosti nereikia, greiciau paruosti reikia atsildzius pries 
> kepima.
> Jau treti metai kai pastoviai perkami eriukai is ukininko, tvarkingai 
> isardyti, i maiselius sudelioti.
> Dalis visuomet uzsaldoma, bet su mineta problema neikart nesusidurta. Mesa 
> pries kepant
> atsildoma, apie 18-24 val pamarinuojama, kepama maiselyje 160-170  C temp 
> 1,5-2 val priklausomai
> mesos gabalo dydis, pabaigai galima maiselio virsu nupjauti +10 min 
> 200-220 laipsniu temp paskrudinti
> jei yra noras tureti skanu estetini vaizda. Mesa minkstute, nuo kaulu pati 
> krenta..
>
>
> qfx911
>
>
>
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:l62a3b$bgl$1@trimpas.omnitel.net...
>> kadangi sekmadieni pasiimu metu eriuka (gimes sausy) pora klausimu:
>>
>> 1. kaip teisingai paruosti mesa saldymui? pernai toki paty metinuka 
>> tiesiog supjausciau ir uzsaldziau. mesa kepant net ilgai zemoj 
>> temperaturoj gavosi kieta...
>>
>> 2. kur pasiskolint ar isigyt peily, kad galeciau stubura isilgai 
>> perpjaut?
>