Tema: Re: Šašlykas
Autorius: display-name
Data: 2013-05-24 09:31:34
nereikia perkepti ir nebus sausa. taip pat pastebejau, kad vistiena geriau 
kepti grotelese, o ne ant iesmu, tada ji islieka sultinga ir labai skani.
"Daiva D." <ddaiva@kas.kur> wrote in message 
news:kmfsui$sca$1@trimpas.omnitel.net...
> Vištos šlaunelės (be kaulų) nebūna sausokos. Labai greitai marinuojasi, 
> greitai iškepa, vaikams patinka.
>
>
> "Arj"  parašė naujienų news:kmfslc$s1t$1@trimpas.omnitel.net...
>
> avienos esminis trukumas - ja reikia suvartoti per karta, nes kita diena, 
> atsalusi ji jau nebeskani.
> Preitu metu atradimas - kalakutiena.
> Rezultatas panasus saslyka is vistos file (t.y. sausoka mesa, "gydoma" 
> padazu), tik kalakutiena
> trapesne.
>