Tema: Re: Šašlykas
Autorius: spakainas
Data: 2013-05-09 14:53:38
O tai čia taip normaliai rimtai gaunasi, nu tipo be druskos? Man tai 
mėsa jei nedasūdyta tai šlykšti, ne tai kad neskani. Bet jaučiu reik 
pabandyt kada šitą receptą.

2013.05.09 10:39, Tomas rašė:
>
> Sprandinę supjaustai gabalais (nusmulkinti per daug nereikia -
> orientuokis į ~5cm). Sutarkuoji kelis svogūnus burokine tarka, sumaišai
> su mėsos gabalais ir mėgstamais prieskoniais. Aš truputį "paminkau", kad
> daugiau sulčių iš svogūnų ištekėtų. Palieki marinuotis bent porą
> valandų. Druskos apskritai nededu, nei prieš kepimą, nei po - jei kam
> stinga gali pasisūdyti lėkštej.