Tema: Re: COBB Kepsnine +/- ???
Autorius: MaRiUs
Data: 2013-04-27 13:33:14
O kiek laiko jau naudoji?


2013.04.26 21:50, vytjon rašė:
> On 4/26/2013 4:21 PM, MaRiUs wrote:
>> Vistos ten keptos paragavus visai skanu pasirode, o be to atitinka mano
>> kepsninei iskeltus kriterijus:
>> Dideliu mesgaliu kepimas
>> Rukymas,
>> ir t.t.
>> Plius dar WOK, Keptuve, ir dar sako pica iskepa puse velnio....
>>
>> Ir visa tai tik su keliais anglies kukuliais beigi be deganciu varvanciu
>> ant zariju riebalu....
>
> Pagrindinis minusas - svyla. Kepimo skarda ("kepimo padas") anksčiau ar
> vėliau kolybiškai apsineša riebalais, o jeigu netyčia dar ir
> perkaitinama - nusivalo kartu su teflonine danga. Kurui rekomenduoju
> naudoti vien tik anglies briketus, nes
> http://www.cobb.lt/galery/cobb-griliai-1360704165.jpeg dega per kaitriai.
> Didelio mėsgalio neiškepsi, nes default'inė skarda plona ir kaip mat
> atvėsta - nžn, gal "griliaus lėkštė" šiuo atveju geriau.