On 4/26/2013 4:21 PM, MaRiUs wrote:
> Vistos ten keptos paragavus visai skanu pasirode, o be to atitinka mano
> kepsninei iskeltus kriterijus:
> Dideliu mesgaliu kepimas
> Rukymas,
> ir t.t.
> Plius dar WOK, Keptuve, ir dar sako pica iskepa puse velnio....
>
> Ir visa tai tik su keliais anglies kukuliais beigi be deganciu varvanciu
> ant zariju riebalu....
Pagrindinis minusas - svyla. Kepimo skarda ("kepimo padas") anksčiau
ar vėliau kolybiškai apsineša riebalais, o jeigu netyčia dar ir
perkaitinama - nusivalo kartu su teflonine danga. Kurui rekomenduoju
naudoti vien tik anglies briketus, nes
http://www.cobb.lt/galery/cobb-griliai-1360704165.jpeg dega per kaitriai.
Didelio mėsgalio neiškepsi, nes default'inė skarda plona ir kaip mat
atvėsta - nžn, gal "griliaus lėkštė" šiuo atveju geriau.