Tema: Re: Kaip graziai iskepti kiausini?
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2012-11-17 09:22:29
bl... nenervyk...
kiausiniai kepami ant lasinuku ir spizinej skarvadoj.
pzdc. taskas.

"Sigitas" <sigbart@takas.lt> wrote in message 
news:k85b7b$9i9$1@trimpas.omnitel.net...
> Bandžiau kepti mikrobanginėje(1.5min), stiklinėje menzūrėlėjė(6cm
> diametro) išteptoje lašinio gabalėliu(ir dugną ir šonus iš vidaus)
> Aišku su visokiai prieskoniais. Vienus kepiau palaidus, o kitus plaktus.
> Gavosi nepatenkinamai(nors skonis puikus). Nepatinka netolygus paviršiai
> su visokiais iškilimais ir duobėmis...
> Gal kas mokate panašiai kepti, tik dailios formos(kad galima svečiams at
> stalo padėti)???
> Pasidalinkite patarimais, prisegu mano nevykusius kepinius...
>