Tema: Re: Sulciaspaude
Autorius: lllll
Data: 2012-10-02 23:08:56
Dėkui už konsultaciją, šiaip aitrumo vynuogių vynas turi truputį, bet labai 
neblogai geriamas ir dar labiau į galvą muša (gaila, kad nebespėjam išgerti 
kartu su juodųjų/raudonųjų serbentų vynu, turbūt jau šimtais litrų 
susikaupę...). Kadangi mes spaudžiam rankiniu presiuku, kažkaip nesugalvoju, 
kaip išvengti kauliukų sutraiškymo prieš tai tarkuojant.
O gal yra patarimų kaip spausti greitai didelius sulčių kiekius? 
Paruošiamoji medžiaga gali būti prieš tai sutraiškyta.

lllll


"tranzoo"  wrote in message news:k4ej62$iq3$1@trimpas.omnitel.net...

vynui gerai ir cielos. tiesiog uzpilti vandeniu ir cukrum.

vynuogiu tarkuot negalima, nes bus labai kartu, del sutraiskytu kauliuku.

seip geriausios sultys - spaudziant.
http://www.youtube.com/watch?v=8B1ihXqCzUA
http://www.youtube.com/watch?v=NmmeeRbnyFo
vo dar kokia cacka ;)
http://www.youtube.com/watch?v=hqxUFvJLf6M

--
T

"lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message
news:k4ei07$h73$2@trimpas.omnitel.net...
> On 2012.10.02 13:09, QFX911 wrote:
>> uz ta pati klausimas, kokia sulciaspaude vynuogiu sultims tinkamiausia, 
>> bo
>> uogos tokios kaip zelatinines, ne velnio nesispaudzia sultys. Apskritai 
>> kaip
>> vynuoges spausti,
>> gal kas susidures ?
>>
>> qfx911
>>
>>
> Jei vynui - sutarkavus parauginti :) galima šiek tiek vandens užpilti
> (įskaičiuojant į bendrą vandens kiekį).
> Sultims - patarimų neturiu....
>
> lllll