Tema: Re: maistas diabetikams
Autorius: Daiva D.
Data: 2012-06-04 13:00:36
Salotos:
prikraunam dubenį pjaustytų pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų, ridikėlių, salotų lapų, krapų, na visokių žalėsių kokie tik patinka. Įpjaustom virtos neriebios mėsos (vištienos arba jautienos). Užpilui - grūdėta varškė. Druskos kuo mažiau.
Šaltibarščiai: (ar reikia recepto? :))
Garnyras antriesiems patiekalams vietoj kokių bulvių ar ryžių: garuose virtos daržovės. Puikiausiai tinka visokie šaldyti brokoliai, šparaginės pupelės arba mišiniai. Kaimuky sezono metu turbūt bus ir šviežių daržovių :)

"Alijosius" <alijosius@alijosius.alijosius> wrote in message news:jqhr3i$4ja$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal kas nors pasidalintumete receptais patiekalu, skirtu diabetikams?
> Problema nauja, patiekalai sunkiai galvojasi. Radau diabetininku receptu 
> knyga, bet joje pilna ivairiu ingredientu, kuriu kaimuko parduotuvej 
> dazniausiai nerasi.
> Taip pat kartais noretusi pasigerint kokiu pyragu, bet cukru ir netgi jo 
> pakaitalus naudoti uzdraude.
> Skrudinto maisto taip pat nurodyta vengti, kiek imanoma.
> Aciu. 
> 
>