Tema: Re: Zuvis
Autorius: bite
Data: 2012-03-16 00:49:21
Tuomet besamelis su pienu, o surio pabaigoj antvirs smulkiai tarkuoto vos 
vos nors del kvapo.

"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message 
news:jjtqj0$d3v$1@trimpas.omnitel.net...
> Manau, kad skanu, bet grietinele ir suris netinka del kaloringumo, o be ju 
> turbut kastratas kazkoks gautusi :)
>
> "bite"  wrote in message news:jjtp8p$c44$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Labai gardus zuvies, brokoliu  apkepas, uzpiltas besamelio padazu.
> Zuvies gabalelius itrinu Saldvos rytietisku ar citrininiu prieskoniu
> misiniu.
> Brokolius padalinu ziedyneliais, galima pries tai blansiruoti. Deti i 
> kepimo
> inda (labai tinka stiklinis), uzpilti besamelio padazu.
> Besameli galima gaminti su pienu, bet cia geriau, zinoma, su grietinele, 
> jei
> kam nebaisu kaloriju. I paruosta padaza itarkuoti muskato riesuto.
> Kepimo trukmes tiksliai nepasakysiu, bet plius-minus pusvalandis. Kepimo
> pabaigoj pabarstau apkepa tarkuotu suriu (labiausiai patiko "Dziugas").
> Kartais suri imaisau i padaza.
> Tikrai labai gardu.
>
>
> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
> news:jjqrb1$nf2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pasiulykit kaip skaniai iskept neriebia zuvies file (t.y. ne kokia lasisa 
>> ar kita riebu daikta) orkaitej. Tap sakant pasidalinkit kokius 
>> prieskonius ir kaip naudojat, ir pan.
>