Tema: Re: perauge agurkai
Autorius: 0.5 B
Data: 2011-08-16 11:44:22
supjaustai, trecdaliu kiekio dar svogunu, cukraus pagal skoni, acto irgi siek tiek, krapu dar, aliejaus truputi. sloikuose pakaitinu koki 15min orkaitej 150', uzsuku. labai skanu.

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:j2d1b7$f9f$1@trimpas.omnitel.net...
>o mano surado receptu su garstyciom ir saldziai su imbieru. iseme seklas, 
> nulupo, uzpyle cukrum, poto kazka su imbieru darys...
> 
> --
> T
> 
> "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message 
> news:j2bm0l$2tt$1@trimpas.omnitel.net...
>> Mano zmona is tokiu misrainyte ziemai gamina. Nulupa supjausto kubeliais 
>> plius cibiuliu ir cesnako nemazai, tada kazka ten paburia su prieskoniais, 
>> po paros pastovejusia mase uzkaitina ir sudeda i stiklainiukus ziemai.
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
>> news:j2bkep$hv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> norejosi kaip geriau o gavosi, kaip visada, agurkai peraugo (bet 
>>> nepageltonije dar) ir ka dabar su jais?
>>>  raugti galima ?
>>>
>>
>> 
>