Tema: Re: spirgai
Autorius: Night
Data: 2011-04-12 09:40:20
Va ties sita vieta man visalaik kyla klausimas "imi kiauliuko shonine" - saltai rykyta? Karstai rukyta? 
sudyta (ar buna is viso)? zalia? :)

"Seitan" <seitan@legacysystems_trinti.org> wrote in news:invu7i$hkq$1@trimpas.omnitel.net:

> patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I 
> keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, 
> druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir 
> shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant 
> duonos ir valgai su marinuotu agurku.
> 
> 
> "trickyvic"  wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi
> tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina.
> Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai
> ir ttt. 
>