Tema: Re: Picos padas
Autorius: Kaksht
Data: 2011-02-18 00:42:06
dekingas :)

"slavik&dimon" <aaa@aaa.lt> wrote in message news:ijk349$p9b$1@trimpas.omnitel.net...
> as pamenu kazkas cia parase recepta, kuri bande ir sake gavosi neblogas 
> padas. Pats dar nespejau isbandyti, tik guli nupastintas ant desktopo:
> 
> copyright'as gal bus pazeistas kazkieno bet:
> -------------------------------------------------
> Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia 
> koki yra teke daryti -
> proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu:
> 
> ~400 g miltu
> ~20 g mieliu
> 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti)
> 1 a.s. cukraus
> 1 v.s. alyvuogiu aliejaus
> Silto vandens
> 
> Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek 
> tiek pastoveti (pusvalandi gal)
> 
> Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad 
> gaudavosi kietokas, o sikart buvo
> minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera.
> 
> Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant 
> pado. Keciupo niekad
> nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, 
> slakelis alyvuogiu aliejaus,
> raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug).
> 
> Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio 
> is principo labai daug nemegstu, tai
> dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau.
> 
> Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium.
> 
> -----------------------------------------------------
> 
> "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> wrote in message 
> news:ijelod$usf$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki, cia diskutavom apie picu padus ir iskilo klausimas. Kaip pagaminti 
>> picos pada kad jis poto kai iskepa utu minkstas, kaip picerijose, o n 
>> kieta pluta? Ko jie ten prideda? :) 
> 
>