Tema: Re: gresmingosios vistos
Autorius: Faktas
Data: 2010-07-29 10:03:41
nu tai va: neistyre kur daugiau bakteriju, o augino.
ir rezultata gavo ne kur nesvariausia, o kur bakterijos sociausios ir greiciausiai dauginasi.

-- 

"ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message news:i2p7tg$9og$1@trimpas.omnitel.net...
> nėr už ką :) čia per teliką rodė rodė tokį eksperimentą su trim pakvaišusiom 
> dėl valymo namų šeimininkėmis - iš pradžių pasidomėjo, kur jų manymu 
> nešvariausios namų vietos (jų manymu - tulikas, vonia ir koridorius), po to 
> paėmė mėginius ir augino bakterijas. Rezultatas - kaip minėjau. Iš 
> bobulencijų reakcijos atrodė, kad jos daugiau niekad nesinaudos nei virtuvės 
> kriaukle, nei šaldytuvu :)) Buvo juokinga
> 
> Bet pagrindinė taisyklė, kurios turbūt visas mamytės mokė - viskas, kas 
> lietėsi su žalia mėsa, negali liestis su pagaminta mėsa, ir pratęsiant 
> mintį, kitais maisto produktais
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:i2p5rc$65b$1@trimpas.omnitel.net...
>> na va, dabar zinosiu. Aciu.
>>
>> "ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message 
>> news:i2p5nm$5ur$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tai iš dalies tiesa. Mėsą rekomenduojama plauti, kad ant jos esančių
>>> mikronizmų neperkelti ant lentelių ir pan. dalykų, kai ji pvz., 
>>> pjaustoma, o
>>> ne dėl to, kad būtų pašalinamos bakterijos. O dėl paskutinio pareiškimo -
>>> eilinis žiniasklaidinis sąmoningo priežasties su pasekme painiojimo 
>>> triukas,
>>> skirtas sukelti audrą stiklinėje - tie žmonės apsinuodijo ne todėl, kad
>>> plovė vyštą, o todėl, kad po to neišplovė kriauklės (peilio, lentelės...) 
>>> ;)
>>> beje, pati purviniausia ir pavojingiausia buto vieta yra būtent virtuvės
>>> kriauklė. Po to seka šaldytuvas ir tik po to tulikas :)
>>>