Tema: Re: Marinuoti agurkeliai "a la Uspaskich "
Autorius: A&G
Data: 2010-06-20 12:46:25
dar azuolo lapu deda kad agurkai kietesni isliktu
"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hvkfgg$luf$1@trimpas.omnitel.net...
> Krienų dėjot? gabalėlį lapo arba šaknies į kiekvieną stiklainį. Tada nebus minkšti.
> 
> "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:hvjcrl$288$1@trimpas.omnitel.net...
>>O jums agurkai nesirauksleja ? Man gavosi siek tiek paminksteje ir 
>> pasiraukslejo. Nors tai gal priklauso nuo  paciu agurku veisles. Ne visos 
>> rusys tinka rauginti/marinuoti.
>> Bet skonis  pasakiskas !!!!
>> Kaip suteikti agurkeliams grazia firmine isvaizda?
>> 
>> 
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>> news:hvj4pb$js8$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Aš užpildavau du arba tris kartus dėl sterilumo.
>>>
>>> "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message 
>>> news:hvijrf$hq6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> Pasidalinkit izymiuoju Uspaskicho agurkeliu receptu.
>>>> Kaip  reikia daryti ? Kiek kartu reikia  uzpilti karstu marinatu, atvesus
>>>> marinata nupilti, vel uzvirti ir vel  uzpilti marinata ant agurkeliu?  Ka
>>>> tas kelis sykius pilamas  karstas marinatas agurkams duoda, ka jis ten
>>>> ytakoja ?
>>>> Kelis sykius uzpylineti marinatu  - labai jau ilgai gaunasi.
>>>>
>>>> 
>> 
>>