Tema: Re: Marinuoti agurkeliai "a la Uspaskich "
Autorius: Daiva D.
Data: 2010-06-20 10:20:48
Krienų dėjot? gabalėlį lapo arba šaknies į kiekvieną stiklainį. Tada nebus minkšti.

"Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:hvjcrl$288$1@trimpas.omnitel.net...
>O jums agurkai nesirauksleja ? Man gavosi siek tiek paminksteje ir 
> pasiraukslejo. Nors tai gal priklauso nuo  paciu agurku veisles. Ne visos 
> rusys tinka rauginti/marinuoti.
> Bet skonis  pasakiskas !!!!
> Kaip suteikti agurkeliams grazia firmine isvaizda?
> 
> 
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
> news:hvj4pb$js8$1@trimpas.omnitel.net...
>> Aš užpildavau du arba tris kartus dėl sterilumo.
>>
>> "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message 
>> news:hvijrf$hq6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>> Pasidalinkit izymiuoju Uspaskicho agurkeliu receptu.
>>> Kaip  reikia daryti ? Kiek kartu reikia  uzpilti karstu marinatu, atvesus
>>> marinata nupilti, vel uzvirti ir vel  uzpilti marinata ant agurkeliu?  Ka
>>> tas kelis sykius pilamas  karstas marinatas agurkams duoda, ka jis ten
>>> ytakoja ?
>>> Kelis sykius uzpylineti marinatu  - labai jau ilgai gaunasi.
>>>
>>> 
> 
>