Tema: Re: Garų puodas vs konvekcinė krosnelė
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-05-14 08:44:10
Siulau isigyti zmona :))))

O siaip garu puodas yra blogis (skonio atzvilgiu) konvekcine - kiek 
geriau jei orkaite netikusi, o siaip pas uosvius kazkokioj pigiausioj 
dujinej su konvekcine orkaite (MORA, ar kazkas panasaus) viskas iskepa 
taip pat puikiai kaip ir konvekcinej krosnelej (iskaitant visa kalakuta, 
kas palamai i konvekcine netelpa)

On 2010.05.08 12:22, F00F wrote:
> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o savaitgaliais
> kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš karvės balerina,
> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu.
> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą;
> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą
> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami
> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis.
>
> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange?
>
>

-- 
MaRiUs

Kaunas