Tema: Re: Ukininku turgeliai
Autorius: ROOTS
Data: 2009-02-16 13:30:20
Autoriai skirtingi, bet saldytuvas vienas :)
Vat reiks pasiaiskint kokia ten brinza. As kaip anksciau neragaves......, o kad brinza pasake savininke. Pasiaiskinsim.

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gnbcnn$rqu$1@trimpas.omnitel.net...
> nu taip, bet abiejų citatų autoriai skirtingi :)
> Tai belieka išsiaiškinti, ar ten tikra brinza ar ne :)
> 
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:gna1nk$vqj$1@trimpas.omnitel.net...
>>">>> Mums tai labiausiai patinka ozkos suriai su aitriaja paprika, su 
>>>>> pipirais ir cesnakais, su paprika, su zolelems ir t.t., brinza,
>>> 
>>> Stop! Ar teko ragaut ta brinza? 
>>> 
>>> 
>> O tau teko? Nepatiko? Mums iš tos ožkos sūrių moteriškos viskas labai 
>> patinka (tiesa, saldžių sūrių neperkam, nemėgstam, bet aštrius ir sūrius 
>> visus imam)."
>> 
>> 
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gna12r$v87$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Taip, bet rodos ir nesakė, kad iš ožkos? Mano supratimu, citatoje brinza išskirta į atskirą kategoriją :)
>>> 
>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:gna08s$ueb$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> šiaip brinza tai iš avies pieno
>>> 
>>>>>>> "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message 
>>>>>>> news:gn67h4$58a$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>>> Mums tai labiausiai patinka ozkos suriai su aitriaja paprika, su 
>>>>>>>>> pipirais ir cesnakais, su paprika, su zolelems ir t.t., brinza,
>>> 
>>> Nors kita vertus, va ką radau:
>>> Брынзу вырабатывают из пастеризованного коровьего, буйволиного, овечьего и козьего молока или их смеси.