Tema: Re: Velykos arteja
Autorius: Gipsas
Data: 2010-03-30 17:07:02
turbut pakankamai retai lankaisi cia, arba esi naujokas..:)
ponas Egzpertas, yra paparasciausias apsisaukelis, neturintis supratimo nei 
apie kulinarija, nei apie maisto gamyba. Zmogelis, pats "sukuriantis" 
imantrius patiekalus (kad ir su sienu), pavogiantis foto is intenreto ir 
idedantis kaip savo..Niekada taip ir neatskleides savo paslaptingu saltiniu 
apie Didziosios Lietuvos kunigaikstystes patiekalus..:)
"Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message 
news:hosvht$5a2$1@trimpas.omnitel.net...
>O kas su juo negerai? Cia kazko matyt nezinau. paaiskinkit.
>
> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
> news:hossl2$rs$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jau kieno, kieno bet sito sarlatano receptu tai tikrai nesinaudociau.
>>
>> "Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message 
>> news:hosqge$t10$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jamsim per Ðv. Velykas KAUNO UÞKANDINIS KIAULËS KUMPIS, VIRTAS PORTERYJE 
>>> SU ÐIENU
>>> http://www.gaspadine.lt/kulinarinis_paveldas/sventuju_velyku_mesos_gaminiai.html
>>>
>>> Tik ten kazkodel nugarine i paveiksleli ideta. ale ku daryt, labai 
>>> receptas mandras. :)
>>> Teko kazka panasaus Svedijoj skanaut. Labai geras dalykelis.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:hoseoc$9m3$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Idomu pasidare pas ka kokios velykinio stalo tradicijos.
>>>
>>>
>>
>>
>
>