Tema: Re: ketine keptuve
Autorius: zalias
Data: 2010-02-05 09:57:23
Aiskumas. Bus isbandyta.

On 2010.02.05 09:53, SMart wrote:
> na jei indas gilus ir tarkim 4 l talpos, tai kepinti 4 l aliejaus
> nelabai patogu/praktšika. Tada pilu aliejaus "per pirštą" ir 10 min
> atkaitinu dugną, po to verčiu ant šono ir 10 min atkaitinu šoną, kitą
> šoną ir t.t. kol kiekvienas puodo/keptuvės vidaus plotas bus
> pakaitintas. Taip susidaro vientisa danga, kuri toliau gaminant tik
> tvirtėja ir "kokybiškėja".
>
>> 4 pilti aliejaus ir gerai atkaitinti kiekvieną plotelį po 10 min.
>>
>> sitas punktas nevisai iki galo aisku - ka turi galvoj "kiekviena
>> ploteli"? Ant virykles kaip ir visas dugnas kaista.
>
>