Tema: Re: ricotta suris/varske - home made
Autorius: SMart
Data: 2010-02-01 16:26:37
na trūksta šitam gaminiui iki ricottos, trūksta .... Geriausiai tiktų 
pavadinimas "skanus užtepas" ar panašiai. Juk jaučio steikas irgi nėra 
gaminamas iš kiaulienos šoninės, nors tiek ta tiek ta yra mėsa ... :)

p.s. receptas geras ir išbandytas, no offence.


> nu negaliu nepasidalinti. sori, jei jau buvo tokis dalykas.
>
> zmona padare ricotta suri/varske home made. nerealybe.
>
> Receptas:
>
> kefyras 1l (maisiuke) ir psio ;-)
>
> Maisiukas igrudamas i saldikli ir istraukiamas jau su uzsalusiu turiniu.
>
> Ledinis kefyras islupamas is maisiuko ir imetamas i merliuka.
>
> Merliukas su turiniu dedamas i keurasamti ar pakabinamas an ciaupo (mes 
> kabinom ir palikom pernakt), kad is atitirpancio turinio isvarvetu skystis.
>
> Kai nusivarva - dedam i bliuduka ir ruosiam kas kaip nori. Galima deti 
> cesnako+ zoleliu; galima su uogiene/dzemu valgyti; tepti ant sausainiu ir 
> pan. kiekvieno fantazijos reikalas.
>
> Skanaus.
>
> A/